2015. január 6., kedd

Eddie bocsánatot kért

(Előzmények itt és ez a komment.)


Alant olvasható Eddie leveléből egy részlet./aláhúzás tőlem van/

Ritka dolog az, ha valaki belátja hibáit, még  akkor is ha némi nyomásra történt a dolog. Reméljük Eddie komolyan gondolja, amit írt és jó példát mutat minden olyan magyarnak, aki a honfitársait köpködve hagyja el az országot, de külföldön megtanul magyarnak lenni.

A masik az, hogy szeretnek e-mailben is bocsanatot kerni toled, es mindazoktol, akiket a meggondolatlan, hirtelen felindulasbol tett megjegyzeseimmel magyarsagukban, nemzeti ontudatukban, vagy barmilyen mas modon megsertettem.

Helytelen volt az eltero allaspontot vulgaris szavakkal alatamasztani, igy minden rosszindulatu megjegyzesemert elnezest kerek!

Amint azt az egyik hozzaszolasomban is irtam, nem kivanok tobbe meggyozni senkit az igazamrol, mint ahogy itelkezni sem fogok masok felett. Ha valaki maskepp latja a dolgokat, mint ahogyan en, azt tisztelettel elfogadom.

Remelem, hogy minden korabbi felreertesen at tudunk lendulni, es elhetjuk az eletunket mindannyian ugy, ahogyan azt jonak latjuk. Veled konfrontalodni tobbe nem kivanok, igy ezt a levelemet tekintsd egyfajta bucsunak, melyben mindenkit megkovetek a hibaim miatt.

Minden jot kivanok az eletben!

Udvozlettel,
Eddie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése